Antalya’daki Besihane Deposunda Yangın: Hayvanlar Kurtarıldı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

18 Mayıs 2024 - 21:40

Antalya’daki Besihane Deposunda Yangın: Hayvanlar Kurtarıldı

reklam
Antalya’daki Besihane Deposunda Yangın: Hayvanlar Kurtarıldı
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:58

reklam

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan bir besihane deposunda meydana gelen yangın, hızla yayılmadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olay, Fatih Mahallesi’nde bulunan bir besihanenin depo kısmında saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Depodan yükselen alevler çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İtfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, alevler ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında depoda bulunan çok sayıda balya ve yem kül oldu. Ancak vatandaşların yardımıyla besihane çevresinden uzaklaştırılan hayvanlar kurtarıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın sırasında vatandaşların, hem yangına müdahale etmeye çalıştıkları hem de kurtarabildikleri mallarını çuvallara koydukları görüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının büyümesi önlenmiş oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam