Antalya’da çay kenarındaki sazlık ve ağaçlıktaki yangın yeniden alevlendi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

17 Nisan 2024 - 03:00

Antalya’da çay kenarındaki sazlık ve ağaçlıktaki yangın yeniden alevlendi

reklam
Antalya’da çay kenarındaki sazlık ve ağaçlıktaki yangın yeniden alevlendi
Son Güncelleme :

22 Eylül 2022 - 13:58

reklam

YANGIN YENİDEN BAŞLADIAntalya’nın Kaş ilçesinde, Eşen Çayı kenarında sazlık ve ağaçlıkta başlayan ve ekiplerin 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları yapılan yangın, rüzgarla birlikte yeniden alevlendi.

YANGIN YENİDEN BAŞLADI

Antalya’nın Kaş ilçesinde, Eşen Çayı kenarında sazlık ve ağaçlıkta başlayan ve ekiplerin 3 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları yapılan yangın, rüzgarla birlikte yeniden alevlendi. Yangına müdahale için bölgeye hava takviyesi de gönderildi. Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, “2 uçak, 2 helikopter ve 6 arazöz yangına müdahale ediyor. Şiddetli rüzgar var. Şu an tehlikeli bir durum yok, önü kesildi. Ama rüzgar yön değiştiriyor. Bu olumsuz bir durum” dedi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam