Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8’e yükseldi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

2 Mayıs 2024 - 15:58

Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8’e yükseldi

reklam
Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8’e yükseldi
Son Güncelleme :

22 Ocak 2024 - 11:24

reklam

Son 5 günde 6 cesedin sahile vurduğu Antalya’dan kan donduran bir haber daha geldi. Serik ilçesinde bir otelin sahilinde kimliği belirsiz iki ceset daha bulundu. Cesetler savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8’e yükseldi.

OTELİN SAHİLİNDE 2 CESET DAHA BULUNDU

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde 2 ceset bulundu. Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8'e yükseldi

CESETLER ANTALYA ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8'e yükseldi

ANTALYA’DA SON 5 GÜNDE 6 CESET BULUNDU

Öte yandan çarşamba günü Antalya’nın Alanya ve Manavgat sahillerinde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün de Manavgat’ta 2, Serik’te 1 ceset bulundu. Dün ise Aksu sahilinde 1 ceset bulundu. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı 8\'e yükseldi
Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam