Antakya’da yıkım çalışması sırasında çöken binanın altında kalan iş makinesi operatörü kurtarıldı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

3 Mayıs 2024 - 18:50

Antakya’da yıkım çalışması sırasında çöken binanın altında kalan iş makinesi operatörü kurtarıldı

reklam
Antakya’da yıkım çalışması sırasında çöken binanın altında kalan iş makinesi operatörü kurtarıldı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2023 - 7:53

reklam

Hatay’ın Antakya ilçesinde, depremlerin ardından ağır hasar alan bir binanın yıkım çalışması sırasında kontrolsüz şekilde çökmesi sonucu iş makinesiyle birlikte binanın altında kalan operatör, AFAD ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Operatör ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ekipler inceleme ve soruşturma başlattı.

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde ağır hasarlı binanın yıkım çalışması sırasında çöken binanın altında kalan iş makinesinin operatörü kurtarıldı.

Odabaşı Mahallesi’nde bulunan ve depremlerin ardından ağır hasar alan bina, yıkım çalışması sırasında kontrolsüz şekilde çöktü. İş makinesiyle birlikte çöken binanın altında kalan operatör, AFAD ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ağır yaralanan operatör, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekipler olay sonrası inceleme ve soruşturma başlattı.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam