Aksu Belediyesi Turizm Bölgelerinde Yapı İşgallerine Son Veriyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

19 Mayıs 2024 - 19:06

Aksu Belediyesi Turizm Bölgelerinde Yapı İşgallerine Son Veriyor

reklam
Aksu Belediyesi Turizm Bölgelerinde Yapı İşgallerine Son Veriyor
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 18:01

reklam

Antalya’nın Kundu ve Kemerağzı bölgelerinde turizmi olumsuz etkileyen yapı işgallerine karşı Aksu Belediyesi harekete geçti. Kaldırım, yol ve diğer kamusal alanları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapılar tespit edilerek yasal işlem başlatıldı.

Turizmcilerin ve bölgedeki esnafın şikayetlerini dikkate alan Aksu Belediyesi, görüntü kirliliğine neden olan tabelalar, totemler, sundurmalar ve tezgahlar gibi unsurları, trafik güvenliğini tehdit eden kaçak yapılarla birlikte Zabıta Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılıyor.

Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek, “Turistlere rahatsızlık vermeden, düzgün iş yapan esnafa zarar vermeden sessizce çalışıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında, bölgede huzurlu bir ortamın herkes tarafından fark edileceğini düşünüyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam