Adana’da Sahte Darphane Baskılı Altın Operasyonu: 9 Milyon TL Değerinde Altın Ele Geçirildi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Nisan 2024 - 19:09

Adana’da Sahte Darphane Baskılı Altın Operasyonu: 9 Milyon TL Değerinde Altın Ele Geçirildi

reklam
Adana’da Sahte Darphane Baskılı Altın Operasyonu: 9 Milyon TL Değerinde Altın Ele Geçirildi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2024 - 9:49

reklam

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte darphane baskılı düşük ayarda altın üretimi yapan bir yere operasyon düzenledi. Operasyonda bin 590 çeyrek altın, 104 yarım altın ve 199 tam altın ele geçirildi. Ele geçirilen düşük ayarda sahte darphane baskılı altınların piyasa değeri 9 milyon TL olarak belirlendi. Bir kişi gözaltına alındı.

Adana’da sahte darphane baskılı düşük ayarda piyasa değeri 9 milyon TL olan bin 893 adet çeyrek, yarım ve tam altın ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sahte darphane baskılı düşük ayarda altın üretimi yapan bir yere operasyon düzenledi.

Operasyonda bin 590 çeyrek altın, 104 yarım altın ve 199 tam altın ele geçirildi. Ele geçirilen düşük ayarda sahte darphane baskılı altınların piyasa değerinin 9 milyon TL olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam