Adana’da Kızını Taciz Ettiğini İddia Eden Genci Öldüren Baba Tutuklandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Mayıs 2024 - 11:10

Adana’da Kızını Taciz Ettiğini İddia Eden Genci Öldüren Baba Tutuklandı

reklam
Adana’da Kızını Taciz Ettiğini İddia Eden Genci Öldüren Baba Tutuklandı
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:46

reklam

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda, kızını taciz ettiğini öne sürdüğü 19 yaşındaki genci öldüren baba tutuklandı. İddialara göre, İ.A.’nın ayrıldığı sevgilisi Arda Demirci’ye yaşanan kavga sonrası babası Mehmet A., av tüfeğiyle ateş açarak genç adamı ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Demirci, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba daha sonra polise teslim oldu.

Mehmet A.’nın ifadesinde, kızının ayrılmak istemesi üzerine Demirci’nin şantaj yaparak tehditlerde bulunduğunu belirttiği öğrenildi. Ancak Demirci’nin bu iddiaları reddedip şantajını sürdürdüğü öne sürüldü.

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Mehmet A., ifadesinde, sokaktan geçerken Demirci’nin kendilerine küfrettiğini iddia ederek, “Bu durumu daha fazla kaldıramadım” dedi.

Adliyeye sevk edilen Mehmet A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam