DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Adana’da Elektrikli Bisiklet Fabrikasında Büyük Yangın: Tahribat Ortaya Çıktı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Adana’da Elektrikli Bisiklet Fabrikasında Büyük Yangın: Tahribat Ortaya Çıktı

Adana’da, D-400 karayolunda bulunan bir elektrikli bisiklet fabrikasında dün gece meydana gelen yangın, gündüz ortaya çıkan tahribatıyla şehri sarsıyor. Arora elektrikli bisiklet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, gece boyunca yoğun çaba ve müdahalelerle kontrol altına alınmıştı. Ancak, sabahın aydınlanmasıyla birlikte, yangının bıraktığı hasarın büyüklüğü netlik kazandı.

Olay yerine ulaşan ekipler, yangının izlerini dronlar aracılığıyla gözler önüne serdi. Fabrikanın büyük bir bölümünün yanmış olduğu ve birçok elektrikli bisikletin enkaza döndüğü görüldü. Yangında zarar gören alanlar, soğutma çalışmalarının sürdüğü sırada incelenmeye devam ediyor.

Gece boyunca 40 itfaiye aracı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü arazözleri, İl Emniyet Müdürlüğüne ait 9 TOMA ve birçok iş makinesi ile müdahale edilmişti. Ancak, yangının etkisiyle fabrikada önemli ölçüde hasar meydana geldiği ve üretime zarar verildiği belirtiliyor.

Olayın ardından yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek ve hasarın boyutunu tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının bıraktığı tahribatın onarılmaya başlanması ve fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için gerekli adımların atılması bekleniyor.

YORUM YAP