Adana’da apartmanlarda uyuşturucu üretimi operasyonu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Nisan 2024 - 02:10

Adana’da apartmanlarda uyuşturucu üretimi operasyonu

reklam
Adana’da apartmanlarda uyuşturucu üretimi operasyonu
Son Güncelleme :

22 Şubat 2024 - 12:39

reklam

Adana’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri apartmanlara yaptığı operasyonlarda, dairelerde iklimlendirme sistemi kurularak uyuşturucu üretildiğini ortaya çıkardı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde birçok apartmana baskın düzenleyerek 14 kilogram esrar, 32 kök Hint keneviri, 7 iklimlendirme cihazı, 12 havalandırma sistemi ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

 

Adana’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri apartmanlara yaptığı operasyonlarda, dairelerde iklimlendirme sistemi kurularak uyuşturucu üretildiğini ortaya çıkardı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine apartman dairelerinde uyuşturucu yetiştirildiği yönünde bilgi geldi. Jandarma ekipleri bu bilgi üzerine harekete geçti. Seyhan ve Çukurova ilçesinde birçok apartmana baskın yapan ekipler dairelerde iklimlendirme sistemi kurularak uyuşturucu yetiştirildiğini tespit etti. Ekiplerin baskınında 7 ayrı adreste 14 kilogram esrar, 32 kök Hint keneviri, 7 iklimlendirme cihazı, 12 havalandırma sistemi ile kapalı alanda uyuşturucu imalatı için kullanılan çok sayıda malzeme ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

Kaynak: İHA

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam