12 şehidimizin kanı yerde kalmadı! Irak ve Suriye’ye hava harekatında en az 26 terörist öldürüldü - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

27 Nisan 2024 - 08:35

12 şehidimizin kanı yerde kalmadı! Irak ve Suriye’ye hava harekatında en az 26 terörist öldürüldü

reklam
12 şehidimizin kanı yerde kalmadı! Irak ve Suriye’ye hava harekatında en az 26 terörist öldürüldü
Son Güncelleme :

25 Aralık 2023 - 9:44

reklam

12 şehidimizin ardından, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi.

22 ve 23 Aralık tarihlerinde 12 askerimizin şehit olmasının ardından TSK bölgeye operasyonlar düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, hava harekatlarında en az 26 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Kara harekatıyla öldürülen 30 teröristle birlikte toplamda 56 terörist etkisiz hale getirildi.

HAVA HAREKATLARINDA 26 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “23 Aralık 2023 tarihinde Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Hava harekâtlarının sonucuna ilişkin hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor.”

Böylece bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen sızma ve saldırı girişiminin ardından kara harekatıyla 30, hava harekatıyla 26 olmak üzere toplamda 56 terörist etkisiz hale getirildi.

 

.

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekatında en az 26 terörist etkisiz hale getirildi

2 GÜNDE 12 ŞEHİT VERDİK

22 Aralık gecesi Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. 23 Aralık’ta da aynı bölgede PKK terör örgütünün hain saldırısında 6 askerimiz daha şehit oldu. Şehitlerimiz dün memleketlerine uğurlanırken, bir kısmı toprağa verildi. Diğer şehitlerimiz içinse bugün cenaze töreni düzenlenecek.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak.

Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşın.

12 şehidimizin kanı yerde kalmadı! Irak ve Suriye\'ye hava harekatında en az 26 terörist öldürüldü
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam