DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE’DE GENÇLER, KARIYER VE MOTİVASYON KAMPINDA BULUŞTU – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE’DE GENÇLER, KARIYER VE MOTİVASYON KAMPINDA BULUŞTU – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye’de, Aslantaş Gençlik Kampı’nda düzenlenen Kariyer ve Motivasyon Kampları, Hatay, Kilis ve Şanlıurfa illerinden gelen 180 öğrencinin katılımıyla başladı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından GSB Yurtlarında kalan gençlerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kampta, öğrenciler birbirleriyle tanışma etkinlikleri ve çeşitli sportif aktivitelerle dolu bir programla karşılandı.

Gençler KampKampın ilk gününde paintball, bisiklet turu, havalı tüfek atışları, macera parkı, müzik, okçuluk, el sanatları, tiyatro ve halk oyunları gibi etkinliklerle gençlerin sosyal becerilerinin gelişimine katkı sağlandı. 



OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, TUSAŞ'A YÖNELİK TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, TUSAŞ’A YÖNELİK TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

İkinci gün, Erasmus+ program fırsatları, staj ve iş imkanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kariyer gelişimi alanında uzman kişilerin verdiği eğitimler, öğrencilerin geleceğe yönelik hedeflerini şekillendirmelerine yardımcı oldu.

Bu yıl boyunca Antalya, Aydın, Bursa, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize gibi illerde devam edecek olan Kariyer ve Motivasyon Kampları, gençlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Editör: Ümit Kahrıman

YORUM YAP