DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE’DE VATAN VE KAHRAMANLIK BULUŞMASI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE’DE VATAN VE KAHRAMANLIK BULUŞMASI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle GSB Karacaoğlan Erkek Öğrenci Yurdu’nda “Vatan ve Kahramanlık Buluşması” etkinliği düzenlendi. 

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte gaziler ve şehit yakınları, kahramanlık hikayelerini gençlerle paylaştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, gaziler ve şehit yakınları, öğrencilerle buluşarak, vatan sevgisi ve kahramanlık temalarını ön plana çıkardı. 


SON DAKİKA! FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ!

SON DAKİKA! FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ!

Whatsapp Görsel 2024 10 23 Saat 20.16.25 1151C261Etkinlik boyunca milli değerler ve vatan uğruna verilen mücadeleler anlatıldı. Gazilerin ve şehit yakınlarının yaşadıkları zorlu süreçleri ve yaptıkları fedakârlıkları dinleyen gençler, vatan ve millet sevgisinin önemini bir kez daha kavradılar.

Programın interaktif oturumlarında öğrenciler, gazilere sorular sorarak merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar. Şehit Gazi Birimi tarafından yapılan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” sunumları da etkinlikte yer aldı. 

Sunumların, Osmaniyedeki gençlere tarih bilinci kazandırmak ve geleceğe yön vermeleri amacıyla gerçekleştirildi.

 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN

YORUM YAP