DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE BELEDİYESİ CİMER PERSONELLERİNE EĞİTİM – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE BELEDİYESİ CİMER PERSONELLERİNE EĞİTİM – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) Koordinatörlüğü tarafından CİMER birim kullanıcısı personellere eğitim ve değerlendirme toplantısı yapıldı. 

CİMER Koordinatörü Bahadır Erdem Bülbül, tarafından verilen eğitimde, tüm birimlerin tam uyum içerisinde teoride ve uygulamada bütünlük sağlayarak sonuç odaklı çalışmalarla vatandaş memnuniyetini maksimum düzeye çıkarılacağı vurgulandı. 


Pompalı tüfeği temizlerken abisini vurdu

Pompalı tüfeği temizlerken abisini vurdu

464036583 1564595744148246 426398032394398070 NVatandaşların her başvurusu, her talebinin çok önemli diyen Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt eğitim toplantısında, “CİMER üzerinden gelen vatandaşlarımızın yaptığı başvuruları sonuca ulaştırmak için birimlerimizin koordineli ve işbirliği içerisinde olmaları, gelen taleplerin sonuca ulaşmasında en büyük roldür. Amacımız, kurumumuz tüm birimlerinin koordinasyon içerisinde hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti en hızlı şekilde yerine ulaştırmaktır. Vatandaşımızın her talep ve isteğini kendi talebimiz olarak kabul edecek ve bu doğrultuda çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN

YORUM YAP