Niğde’deki Gönüllü Öğrencilerden Hatay’daki Okula Yardım Kampanyası - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Nisan 2024 - 02:44

Niğde’deki Gönüllü Öğrencilerden Hatay’daki Okula Yardım Kampanyası

reklam
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 7:38

Niğde’deki Gönüllü Öğrencilerden Hatay’daki Okula Yardım Kampanyası

Niğde’de yurtlarda kalan gönüllü öğrenciler, Hatay’ın Belen ilçesindeki Kömürçukuru Köyü İlköğretim Okulu’na kırtasiye ve kıyafet yardımı kampanyası düzenledi. Yapılan kampanya sonucunda, okulda öğrenim gören öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve kıyafetler gönderildi.

Niğde’de yurtlarda kalan gönüllü öğrenciler Hatay’ın Belen ilçesindeki Kömürçukuru Köyü İlköğretim Okuluna kırtasiye ve kıyafet yardımı kampanyası düzenledi.

Niğde’de yurtlarda kalan gönüllü öğrencilerin katkıları ile yapılan yardım kampanyasında Hatay’ın Belen ilçesi Kömürçukuru Köyü İlköğretim Okulunda öğretim gören öğrencilere kırtasiye ve kıyafet gönderildi. Yurtlarda barınan öğrencilerin katkılarıyla başlatılan kırtasiye ve kıyafet yardımı kampanyası çerçevesinde bere, atkı, kaşkol, kıyafet gibi malzemelerin yanı sıra çok sayıda kırtasiye ürünü Kömürçukuru İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam