Mersin’de fuhuş operasyonu: 4 tutuklama - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Nisan 2024 - 07:33

Mersin’de fuhuş operasyonu: 4 tutuklama

reklam
Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 7:35

Mersin’de fuhuş operasyonu: 4 tutuklama

Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, fuhuş için aracılık ve yer temin eden şüphelilere yönelik çalışma yaparak 6 mağdur kadını kurtardı. Operasyonda 12 cep telefonu, 3 pasaport ve 40 bin TL ele geçirildi. 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mersin’de fuhuş operasyonu: 4 tutuklama

MERSİN – Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonun da yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Anamur ilçesinde fuhuş için aracılık ve yer temin eden böylelikle organize olarak insan ticareti suçunu işleyen şüphelilere yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonucunda mağdur 6 kadın ile 6 şüpheli tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenleyen jandarma 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda 6 mağdur kadın da kurtarıldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 12 adet cep telefonu, 3 adet pasaport ile suçtan elde edilen yaklaşık 40 bin TL’ye el konuldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam