Hatay’da hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

3 Mayıs 2024 - 13:25

Hatay’da hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı

reklam
Son Güncelleme :

22 Şubat 2024 - 12:45

Hatay’da hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde aranan 2 hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalandı. M.T. hakkında 6 yıl 4 ay 21 gün hapis cezası, E.K. hakkında ise 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunuyordu. Yakalanan hükümlüler cezaevine teslim edildi.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde haklarında hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Dörtyol ilçesinde kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve binanın eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından 6 ayrı suç kaydı nedeniyle adli makamlarca hakların da 6 yıl 4 ay 21 gün hapis cezası verilen M.T. ile 3 ayrı tehdit suçu kaydından 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan E.K. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan 2 hükümlü işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam