Fethiye’de işyerinden 3 bin Euro çalındı, şüpheli yakalandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

7 Mayıs 2024 - 07:50

Fethiye’de işyerinden 3 bin Euro çalındı, şüpheli yakalandı

reklam
Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 8:29

Fethiye’de işyerinden 3 bin Euro çalındı, şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir işyerinden 4 ay önce ayrılan şüphelinin, işyerinden 3 bin Euro çaldığı tespit edildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise 22 bin Euro değerinde altın, TL ve döviz ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çalıştığı işyerinden 4 ay önce ayrılan şüphelinin işyerinden 3 bin Euro çaldığı tespit edildi.

Fethiye Göcek Mahallesinde Ö.K. isimli işyeri sahibi Göcek Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek iş yerinin kasasından 3 bin Euro parasının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Hırsızlık olayını gerçekleştiren fail veya faillerinin yakalanması amacıyla Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan araştırma ve inceleme sonucu, olayı iş yerinde çalışan ve Ekim 2023 ayında işten ayrılan 28 yaşındaki F.G.K. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüphelinin evinde yapılan aramada 22 bin Euro değerinde altın, TL ve döviz ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma ile ilgili şüpheli gözaltına alınarak hakkında adli işlemlere başlanıldı.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam