DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Mersin Valisi ve Yetkililer, Tarsus’ta Zincirleme Kazada Yaralananları Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mersin Valisi ve Yetkililer, Tarsus’ta Zincirleme Kazada Yaralananları Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus ilçesinde meydana gelen bir otobüs ve 4 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralananları ziyaret etti. Vali Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ile birlikte, Yenice Mahallesi otoban güzergahında gerçekleşen trafik kazasında yaralanan vatandaşları Tarsus Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Pehlivan, durumları hakkında Başhekim Sadık Emre Direk’ten bilgi aldı. Dün akşam saatlerinde Mersin-Adana Otoyolu Tarsus ilçesi Yenice Kütüklü mevkinde, Adana istikametinden gelen Mercedes marka 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsünün yağışlı havada kayarak devrilip karşı şeride geçmesi sonucu bir otomobil, bir pikap ve bir kamyon olmak üzere toplam 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Kazada maalesef 10 kişi hayatını kaybetti ve 39 kişi de yaralandı. Yaralanan 39 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Adana ve Mersin’deki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren 10 kişinin kimliği tespit edilirken, cenazelerin 9’u memleketlerine gönderildi. Otobüs şoförü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma devam ederken, yaralıların tedavisi ise kaldırıldıkları hastanede sürdürülüyor.

YORUM YAP