DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Başkan Böcek’ten Şahika Ercümen’e Destek: “Bu Gurur Bize Yeter”

Yayınlanma Tarihi : Google News

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş’ta düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda 3 altın madalya kazanan Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen’i tebrik etti. Ercümen, şampiyonada elde ettiği başarıyla ekim ayında düzenlenecek Dünya Serbest Dalış Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyona boyunca 62 sporcu, Kaş’ta kıyasıya mücadele etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Ercümen, kazandığı 3 altın madalyanın yanı sıra genel klasmanda da başarılı olarak toplamda 4 madalya ve bir kupa ile şampiyonayı tamamladı.

Başkan Böcek, Şahika Ercümen’i Antalya’da ağırlayarak, “Bu gurur bize yeter” sözleriyle karşılayıp başarılarından dolayı kutladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin spora verdiği desteklere devam edeceklerini belirten Böcek, Ercümen’e dünya şampiyonasında başarılar diledi.

Ercümen ise Antalya’da antrenman yapmanın kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı ve Başkan Böcek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, gelecek sezon Antalya bölgesinde yeni bir dünya rekoru kırmayı hedeflediğini belirtti. Şampiyona sonrası Ercümen, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağını mavi derinliklerde açarak, Kaş’ın ikinci evi olduğunu ifade etti.

YORUM YAP