Aniden bastıran dolu Antalya’da golf sahalarını beyaza bürüdü - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

26 Nisan 2024 - 08:39

Aniden bastıran dolu Antalya’da golf sahalarını beyaza bürüdü

reklam
Aniden bastıran dolu Antalya’da golf sahalarını beyaza bürüdü
Son Güncelleme :

19 Şubat 2022 - 8:42

reklam

Aniden bastıran dolu Antalya’da golf sahalarını beyaza bürüdü Antalya’nın Serik ilçesinde yaklaşık 20 dakika etkili olan dolu yağışı nedeniyle golf ve futbol sahaları beyaza büründü.

Aniden bastıran dolu Antalya’da golf sahalarını beyaza bürüdü

ANTALYA – Antalya’nın Serik ilçesinde yaklaşık 20 dakika etkili olan dolu yağışı nedeniyle golf ve futbol sahaları beyaza büründü. Yağışla birlikte herhangi bir zararın oluşmadığı öğrenildi.

Serik ilçesinde akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yağan dolu etkili oldu. Kadriye ve Belek Mahallelerinde yemyeşil golf sahaları adeta beyaza büründü. Yerde dolu birikintileri oluştu. Vatandaşlar ise bu doğa olayı sonrası o anları cep telefonu ile kaydetti. Havanın soğuk olması ile erimeyen dolunun, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte tüm golf sahalarını beyaza bürümeye devam ettiği görüldü. Yaklaşık 20 dakika süren yağışın, bölgede herhangi bir zarara yol açmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam