Adana’da karla mücadele seferberliği - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

26 Nisan 2024 - 08:29

Adana’da karla mücadele seferberliği

reklam
Adana’da karla mücadele seferberliği
Son Güncelleme :

01 Şubat 2022 - 8:26

reklam

Adana’da karla mücadele seferberliği Aladağ ilçesinde 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler gece gündüz çalışıyor Adana’nın Aladağ ilçesinde 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler seferber oldu.

Adana’da karla mücadele seferberliği

Aladağ ilçesinde 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler gece gündüz çalışıyor

ADANA – Adana’nın Aladağ ilçesinde 10 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler seferber oldu.

Adana merkeze 91 kilometre uzaklıktaki Aladağ ilçesinde yoğun yağışların ardından kar esareti yaşanıyor. Gece gündüz mücadele eden ekipler, kapanan yolları açmak için çaba gösteriyor.

Tipi nedeniyle ile karla mücadelesi daha güç hale gelen ekipler, bir yan da mahsur kalan araçları kurtarıyor.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, ilçede yaşanan kar yağışının dün akşam itibari ile afet boyuna ulaştığını ve çatı çökmelerine karşın vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Başkan Akgedik, ilçede yoğun kar yağışının sürdüğünü ifade ederek tüm mesai arkadaşlarına ve tüm kurumlara karla mücadeleye verdiği destek için teşekkür etti.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam