DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Mersin’de 7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası Gerçekleşti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mersin’de 7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası Gerçekleşti

Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen “Uluslararası 7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası” büyük ilgi gördü. Ata Kamp alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından toplam 240 balıkçı katıldı. Turnuvada, en çok balığı tutan ilk üç sporcu ödüllendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Akdeniz Olta Balıkçıları Derneği iş birliğiyle düzenlenen turnuvada, 3 bin 500 metrelik alanda yarışmacılar kancalarını birincilik için salladı. Yarışmanın birinciliğini OSKOBDER üyeleri Zekeriya Tatlı ve Habil Öksüz elde ederken, ikinciliği Bursa Surfcasting ekibinden Naci Demirci ve Nihat Taşa aldı. Üçüncülük ise Osmaniye Surfcasting ekibinden Özgür Göktürk ve Osman Aksoy’a gitti. Ayrıca, “Büyük Balık Ödülü” Ali Önal ile Ramazan Turzap’a verildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen turnuvanın katılımcılarına teşekkür ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sporun farklı alanlarında büyük organizasyonlar yapıyoruz” dedi.

Turnuvaya katılan sporcular, etkinliğin zorlu ama keyifli geçtiğini belirtti. Osmaniye’den katılan Zekeriya Tatlı, “Çok şükür 3 yarışmada da derece elde ettik. Burada da birinci olduk” dedi. İkinci olan Nihat Taşa ise, “Sabaha kadar bir saniye bile durmadık. Bu bir ekip işiydi” şeklinde konuştu. Özgür Göktürk, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonlara destek vermesinin önemine vurgu yaptı.

YORUM YAP