Yamaç paraşütleri, SMA hastası Yusuf için havalandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

24 Nisan 2024 - 17:14

Yamaç paraşütleri, SMA hastası Yusuf için havalandı

reklam
Yamaç paraşütleri, SMA hastası Yusuf için havalandı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 8:51

reklam

BURDUR’da yamaç paraşütü yapan sporcuları, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki SMA Tip 1 hastası 4,5 aylık Yusuf Baran Korkmaz için havalandı.

BURDUR’da yamaç paraşütü yapan sporcuları, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki SMA Tip 1 hastası 4,5 aylık Yusuf Baran Korkmaz için havalandı. Uçuşlardan elde ettiği gelir, Korkmaz’ın tedavisine destek için harcanacak.

Burdur Yamaç Paraşütü Spor Kulübü sporcuları SMA Tip1 hastası Yusuf Baran’ın tedavisine destek olmak için uçtu. Hafta sonu amatörler ile yapılan tandem uçuşlarından elde edilen gelir, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde oturan SMA Tip1 hastası 4,5 aylık Yusuf Baran Korkmaz’ın tedavi masrafına destek amacıyla ailesine gönderecek.

‘YUSUF’UN KANATLARI OLMAK İSTİYORUZ’Yamaç paraşütçüsü Aydın Yusufoğlu, “Geliri Yusuf Baran kardeşimize ilaç alınması için göndereceğiz. İki hayalimiz var; birincisi uçma hayali olanların hayallerini gerçekleştirmek, ikincisi yaşama tutunabilme hayali olan Yusuf Baran kardeşimizin ilacını alabilmesi için katkıda bulunmak. Kulüp olarak az da olsa Yusuf Baran kardeşimizin kanatları olmak istiyoruz. Yusuf Baran’ın ihtiyacı olan ilaç bedelinin şu anda yüzde 15’lik kısmı toplanabildi. Etkinlik ile ülke genelinde farkındalık yaratıp, ilaç parasının tamamlanarak, Yusuf Baran’ın sağlığına kısa sürede ulaşmasını istiyoruz” dedi.’DUYARSIZ KALMAYALIM’ ÇAĞRISIYusufoğlu, 8 aylık olmadan ilaç tedavisine başlanırsa Baran’ın kas kaybının önüne geçileceğini söyledi. Baran’ın bir kardeşinin de SMA Tip1 hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini dile getiren Yusufoğlu “Amacımız, ailenin ikinci çocuğunu da bu hastalıktan kaybetmemesi. Bu durum insanı derinden etkiliyor. Toplum olarak duyarsız kalmadan, herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam