Şampiyon aşçı Mustafa Eren Akalın Gediz’de - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Nisan 2024 - 05:33

Şampiyon aşçı Mustafa Eren Akalın Gediz’de

reklam
Şampiyon aşçı Mustafa Eren Akalın Gediz’de
Son Güncelleme :

31 Ocak 2022 - 8:47

reklam

Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya Uluslararası Gastronomi Mutfak Şenliği ve İstanbul Mutfak Günleri Yarışmaları’nda şampiyon olan Mustafa Eren Akalan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya Uluslararası Gastronomi Mutfak Şenliği ve İstanbul Mutfak Günleri Yarışmaları’nda şampiyon olan Mustafa Eren Akalan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette elde ettiği başarılar hakkında bilgi veren Mustafa Eren Akalan, amacının büyüdüğü topraklardaki Coğrafi işarete sahip olan meşhur Gediz Güveci, Gediz Tarhanası ve Gediz Höşmerimini uluslararası platformlarda tanıtmak olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, “Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık Bölümü 12. Sınıf öğrencisi olan Mustafa Eren Akalan kardeşimiz, Uluslararası Gastro Antalya Gastronomi Mutfak Şenliği ve İstanbul Mutfak Günleri yarışmalarında birincilik ve girdiği diğer yarışmalarda çeşitli kategorilerde derece elde ederek bizleri gururlandırdı. İlçemiz ve İlimizi uluslararası platformlarda temsil eden Mustafa Eren Akalan kardeşimize her türlü desteği vermeye hazırız. Kazanmış olduğu başarılarından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. – KÜTAHYA

Şampiyon aşçı Mustafa Eren Akalın Gediz'de

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam