Döşemealtı’nda 14 Şubat’ta 14 kişi mutluluğa ‘evet’ dedi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 10:58

Döşemealtı’nda 14 Şubat’ta 14 kişi mutluluğa ‘evet’ dedi

reklam
Döşemealtı’nda 14 Şubat’ta 14 kişi mutluluğa ‘evet’ dedi
Son Güncelleme :

15 Şubat 2022 - 8:22

reklam

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, nikah dairelerinde yoğunluk oluşturdu.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, nikah dairelerinde yoğunluk oluşturdu. Özel günlerini 14 Şubat 2022 tarihine denk getirerek akılda kalıcı bir tarihte evlenmek isteyen 14 kişi, Döşemealtı Belediyesi’nde mutluluğa ‘evet’ dedi.

Özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayanlardan Mustafa Kula ile Emine Sakar çifti de akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda hayatlarını birleştirdi. Başkan Turgay Genç adına nikahlarını kıyan nikah memuru Hüseyin Torun, “Bir gününüzün değil, tüm günlerinizin sevgi dolu geçmesi dileğiyle, ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi. – ANTALYA

Döşemealtı'nda 14 Şubat'ta 14 kişi mutluluğa 'evet' dedi
Döşemealtı'nda 14 Şubat'ta 14 kişi mutluluğa 'evet' dedi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam