Öldürülmeden önce teyzesine mesaj atıp “Eski eşim geldi beni öldürecek” demiş! - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 01:59

Öldürülmeden önce teyzesine mesaj atıp “Eski eşim geldi beni öldürecek” demiş!

reklam
Son Güncelleme :

06 Nisan 2022 - 12:14

Öldürülmeden önce teyzesine mesaj atıp “Eski eşim geldi beni öldürecek” demiş!

Adana’da Ümit Sevinç, boşandığı Şükriye Gür’ü gece evinde bıçakla öldürdü, sonra da polisi arayıp kendini ihbar etti. Zanlı daha sonra aynı bıçakla intihara kalkıştı. Ölen Şükriye Gür’ün cinayetten önce teyzesine mesaj attığı ve “Eski eşim geldi beni öldürecek” dediği ortaya çıktı.

Şükriye Gür yaklaşık 3 ay önce sürekli şiddet gördüğü eşi Ümit Sevinç’ten boşandı. Ancak uyuşturucu bağımlısı eski eş kadının peşini bir türlü bırakmadı. Dün gece de Ümit Sevinç eski eşinin evine gelerek konuşmak istediğini söyledi. Genç kadın eski eşini eve alarak konuşmaya başladılar. Bu arada Şükriye Gür teyzesine “Eski eşim geldi beni öldürecek” diye mesaj attı. Ümit Sevinç eşiyle tekrar barışmak istediğini söyledi ancak Şükriye Gür bu teklifi kabul etmeyince kavga çıktı.

“EŞİMİ ÖLDÜRDÜM KENDİMİ DE ÖLDÜRECEĞİM”

Ümit Sevinç bıçağı eşinin boğazına saplayarak onu öldürdü. Daha sonrada polisi arayarak, “Eşimi öldürdüm kendimi de öldüreceğim” dedi. Telefonu kapattıktan sonra, kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulundu. Polis hemen Gür’ün akrabalarıyla irtibata geçip adresi öğrenip eve gitti. Evin kapısı çalındı ancak kimse cevap vermeyince Can-Kur ekiplerine haber verildi. Ekipler evin kapısını kırıp içeri girdiğinde kadının yatak odasında cansız bedeni ile karşılaşıldı. Ümit Sevinç’in ise ağır yaralı olduğu görülerek ambulans ile Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Boşandığı eşini öldüren şahsın polisi arayıp 'Eşimi öldürdüm kendimi de öldüreceğim' dediği ortaya çıktı

“KIZIM BOŞANDI ANCAK YİNE PEŞİNİ BIRAKMADI”

Bu arada genç kadının annesi Hürü Gür ve yakınları da apartmana geldi. Anne ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Anne Gür, kızının 3 ay önce boşandığını damadının uyuşturucu kullandığını kızını çok kıskandığını bu nedenle sürekli şiddet uyguladığını belirterek, “Kızım dayanamadı boşandı. Ancak yine peşini bırakmadı. Kızımın sattığı ev parasını da yedi” dedi. Polisin incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıld

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam