Lisede infial yaratan görüntü! Kur’an-ı Kerim’e tekme atan öğrenciler disipline sevk edildi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

16 Nisan 2024 - 18:43

Lisede infial yaratan görüntü! Kur’an-ı Kerim’e tekme atan öğrenciler disipline sevk edildi

reklam
Son Güncelleme :

07 Haziran 2022 - 8:52

Lisede infial yaratan görüntü! Kur’an-ı Kerim’e tekme atan öğrenciler disipline sevk edildi

Antalya’nın Serik ilçesinde bir lisede gençlerin sınıfta Kur’an-ı Kerim’i top yerine kullanıp oyun oynamasının görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Okul yönetiminin acil koduyla toplanmasının ardından 4 öğrenci disipline sevk edilirken, konuyla ilgili müfettiş görevlendiren İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Serik ilçesindeki bir lisede sınıftaki öğrencinin Kur’an-ı Kerim’i havaya attığı, diğer öğrencinin de tekme vurduğu anların görüntüsü cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

YÖNETİM ACİL OLARAK TOPLANDI

Görüntülerin sosyal medyada yer almasıyla okul yönetimi acil olarak toplanarak öğrencileri disiplin kuruluna sevk etti. Olay sonrası sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

OKUL HAKKINDA DA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili müfettiş görevlendirildiği, 4 öğrencinin disipline sevk edildiği ve okul hakkında da idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam