15 gündür haber alınamayan adam ölü bulundu! Kokuya dayanamayıp ihbar ettiler - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 08:36

15 gündür haber alınamayan adam ölü bulundu! Kokuya dayanamayıp ihbar ettiler

reklam
Son Güncelleme :

02 Kasım 2021 - 8:37

15 gündür haber alınamayan adam ölü bulundu! Kokuya dayanamayıp ihbar ettiler

Adana’da kötü kokuların geldiği evi ihbar ettiler. Komşuların ihbarı sonrası polis eve girdi. Evde, 15 gündür haber alınamayan ve yalnız yaşayan adamın cesedi bulundu, şahsın vücudunun çürümüş olduğu öğrenildi.

Merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde 69176 Sokak’taki tek katlı evde iddiaya göre lokantalarda çalışan ve iki çocuk babası olan Ömer Fehmi Karaçor (50) yıllar önce eşinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladı.

15 GÜNDÜR İŞE GİTMEMİŞ

Karaçor’un 15 günden bu yana işe gitmediği arkadaşlarının da arayıp ulaşamadığı öğrenildi. Bugün de komşusu Günay Erenkara, sokaktan Karaçor’un evinin önünden geçerken ağır bir koku geldiğini fark edince polise haber verdi.

VÜCUDU ÇÜRÜMÜŞ

Olay yerine gelen ekipler Karaçor’un kapısını çaldı ancak açan olmadı. Daha sonra da çilingir çağırıp kapı açıldı. Karaçor’un hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Karaçor’un ölümünün üzerinden en az iki hafta geçtiğini, vücudunda çürümeler olduğunu belirledi. Bu arada, polis evde inceleme ve ceset üzerinde inceleme başlattı. İlk yapılan incelemede Karaçor’un vücudunda dış müdahaleye rastlanmadı.

KOKU GELİNCE FARK ETMİŞLER

Karaçor’un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Erenkara ise Karaçor’un yalnız yaşadığını, koku sokağa taşınca öldüğünü fark ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam