Alanya’nın stoperi için karşı karşıya geldiler! Caulker, Beşiktaş ve F.Bahçe’yi karıştırdı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Mart 2024 - 17:46

Alanya’nın stoperi için karşı karşıya geldiler! Caulker, Beşiktaş ve F.Bahçe’yi karıştırdı

reklam
Alanya’nın stoperi için karşı karşıya geldiler! Caulker, Beşiktaş ve F.Bahçe’yi karıştırdı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 8:50

reklam

Aytemiz Alanyaspor’da mukavelesi biten İngiliz stoperi Steven Caulker, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den teklif aldı. Önde olan tarafın Beşiktaş olduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin1.5 milyon euroluk teklifi karşısında, Şampiyonlar Ligi ve Sergen Yalçın faktörünün Caulker’ı etkilediği konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde bu konu netleşecek.

Steven Caulker paylaşılamıyor. Alanyaspor’da gösterdiği performansla kalitesini ispatlayan 29 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı savaşa tutuşturdu. Alanyaspor’la mukavelesi bitmesi, iki ezeli rakibin iştahını kabarttı. Caulker’a Fenerbahçe’nin 1.5 milyon euro seviyelerinde bir teklifi oldu. Beşiktaş’ın daha düşük bir rakam önerdiği ancak yan faktörlerin ağır bastığı belirtildi.

DEVLER LİGİ FIRSATI

Kariyerinde Liverpool, Tottenham gibi takımlar bulunan tecrübeli stoper, gelecek vadeden oyuncular arasında gösteriliyordu ancak sonrasında düşüşe geçti. Gençlik döneminde özel hayatı çalkantılı olan yetenekli futbolcunun yolu Alanya ile kesişmişti. Caulker, Devler Ligi’nde oynama fırsatı ve Sergen Yalçın’la çalışmanın rahatlığını düşünerek Beşiktaş’a sıcak baktı. Ancak Fenerbahçe’nin de daha cazip bir teklif götürebileceği belirtildi.

Alanya'nın stoperi için karşı karşıya geldiler! Caulker, Beşiktaş ve F.Bahçe'yi karıştırdı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam