Başkan Böcek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na projelerini anlattı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Nisan 2024 - 12:16

Başkan Böcek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na projelerini anlattı

reklam
Başkan Böcek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na projelerini anlattı
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 15:04

reklam

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret etti. Başkan Böcek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Antalyalı hemşehrilerine selamlarını ileten Başkan Muhittin Böcek, “Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek belediye çalışmalarımızı, projelerimizi anlattım. Antalyamız için gece-gündüz demeden çalıştığımızı, planlı, kurallı, kimlikli kenti inşa etmek için gayret gösterdiğimizi ifade ettim. Kendisinin tüm Antalyalı hemşehrilerimize selamları var” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde Antalya için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. – ANTALYA

Başkan Böcek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na projelerini anlattı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam