Suç makinelerinin evine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Mart 2024 - 19:18

Suç makinelerinin evine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

reklam
Suç makinelerinin evine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2021 - 9:20

reklam

Antalya’da 7 ve 14 ayrı suç kaydı bulunan 2 şahıs ile 1 şüphelinin ikametlerine yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Antalya’da 7 ve 14 ayrı suç kaydı bulunan 2 şahıs ile 1 şüphelinin ikametlerine yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şahıslar, gözaltına alındı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Uyuşturucu Madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Side mahallesinde 7 ayrı suç kaydı olan Y. M. ile 14 ayrı suç kaydı olan Ö. Y., ve S. E. isimli şahısların evinde uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda; 270 gram Skunk uyuşturucu maddesi, 5 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alındı. – ANTALYA

Suç makinelerinin evine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam