Kozan’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 09:53

Kozan’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi

reklam
Kozan’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi
Son Güncelleme :

08 Aralık 2021 - 9:22

reklam

Adana’nın Kozan ilçesinde dün gece etkili olan fırtına ağaçları devirdi.

Adana’nın Kozan ilçesinde dün gece etkili olan fırtına ağaçları devirdi.

Varsaklar Mahallesi, Fatih Anadolu Lisesi yolu üzerinde bulunan kavak ağacı fırtınada devrilerek yolu kapattı. Ağacın devrilmesi nedeniyle yol üzerinde bulunan elektrik hatları ve telekomünikasyon şirketine ait kablolar zarar gördü. Fatih Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Aytaç Arslan’ın Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne haber vermesi üzerine ekipler devrilen ağaca sabahın erken saatlerinde müdahale ederek, okul yolunu kısa sürede yeniden kullanıma açtı. Arslan, “Gece oluşan afet nedeniyle yolumuz kapanmıştı. Biz de yetkilileri aradık. Sağ olsunlar hemen gelerek müdahale edip yolumuzu kullanıma açtılar. Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Ateş ise, “İlçemizdeki fırtına ve olumsuz hava şartları nedeniyle dün Millet Bahçesinde bir ağacın büyük bir dalı fırtına ile devrilmiş ve bugün ise gece meydana gelen fırtına neticesinde Fatih Anadolu Lisesi yolunda bir ağacın devrilmesi sonucunda yolun trafiğe kapandığı ihbarını alır almaz, Belediye Başkanımız Kazım Özgan’ın talimatları ile hemen tehlike arz eden bu ağaçları yerinden kaldırdık” diye konuştu. – ADANA

Kozan'da şiddetli fırtına ağaçları devirdi
Kozan'da şiddetli fırtına ağaçları devirdi
Kozan'da şiddetli fırtına ağaçları devirdi
Kozan'da şiddetli fırtına ağaçları devirdi

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam