KASIMDA DENİZ KEYFİ - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 14:51

KASIMDA DENİZ KEYFİ

reklam
KASIMDA DENİZ KEYFİ
Son Güncelleme :

05 Kasım 2021 - 12:37

reklam

HAVA sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olduğu Antalya’da, tatilciler denize girip güneşlenmeye devam ediyor.

HAVA sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olduğu Antalya’da, tatilciler denize girip güneşlenmeye devam ediyor.

Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Kasım ayında güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, Konyaaltı Sahili’nde denizin tadını çıkardı. Kimileri şezlonga uzanıp güneşlendi, kimileri denize girerek yüzdü. Anne ve babalarının yanında deniz keyfi yapan çocuklar, sahilde de oyunlar oynadı. Plajın yanı sıra park ve bahçelerde de yoğunluk görüldü. İş yerlerinden öğle yemeği için dışarı çıkan bölge halkı, ağaçların gölgelerine kurdukları masalarda yemeklerini yedi. Antalya’da yerleşik yaşayan yabancılar ise çocuklarıyla yürüyüş yapıp güneşinin keyfini çıkardı.

KASIMDA DENİZ KEYFİ
KASIMDA DENİZ KEYFİ
KASIMDA DENİZ KEYFİ
KASIMDA DENİZ KEYFİ

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam