JANDARMADAN KEPEZ’DE UYUŞTURUCU BASKINI - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

19 Mart 2024 - 14:17

JANDARMADAN KEPEZ’DE UYUŞTURUCU BASKINI

reklam
JANDARMADAN KEPEZ’DE UYUŞTURUCU BASKINI
Son Güncelleme :

27 Kasım 2021 - 12:57

reklam

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde jandarma Suriye uyruklu iki kişinin evine yaptığı baskında uyuşturucu hap, kaçak tıbbi ilaç ve nargile tütünü ele geçirdi.

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde jandarma Suriye uyruklu iki kişinin evine yaptığı baskında uyuşturucu hap, kaçak tıbbi ilaç ve nargile tütünü ele geçirdi.

Kepez’de uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki çalışma sonrası uyuşturucu madde ticareti suçu işlediği belirlenen Suriye uyruklu M.A.A. ve M.H. tespit edildi. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada 2 bin 500 uyuşturucu hap, 1400 tablet kaçak tıbbi ilaç, 20 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Şüpheliler M.A.A. yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheli M.H.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

JANDARMADAN KEPEZ'DE UYUŞTURUCU BASKINI
JANDARMADAN KEPEZ'DE UYUŞTURUCU BASKINI
JANDARMADAN KEPEZ'DE UYUŞTURUCU BASKINI

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam